Bouwkundig Advies

Wij staan klaar om je te adviseren over de mogelijkheden voor een verbouwing, of om je te assisteren bij het beoordelen en vergelijken van offertes

Advies verbouwing

Je hebt een idee voor bijvoorbeeld een uitbouw, dakopbouw, dakkapel of muurdoorbraak maar weet niet exact wat de mogelijkheden of voorwaarden zijn? Dimensions bouwadvies geeft je hier graag advies over! Je maakt een afspraak met ons voor een bezichtiging van de woning zodat we de huidige situatie van het gebouw goed in kaart kunnen brengen. Met onze expertise op het gebied van bouwtechniek, bouwvoorschriften, functioneel en esthetisch ontwerpen kunnen we vaak al direct aangeven wat de mogelijkheden zijn. Vervolgens definiëren wij samen jouw wensen zodat er een duidelijk ‘programma van eisen’ is voordat we beginnen met ontwerpen. 

Daarnaast kunnen wij ook 3-dimensionale impressies voor je maken vanuit verschillende perspectieven zodat je duidelijk inzicht krijgt in de mogelijkheden. Op deze manier kan je een goede keuze maken voor het ontwerp van jouw verbouwing!

Offertescan en offertevergelijk

Wij horen regelmatig van particulieren en bedrijven verhalen over onredelijke offertes van bedrijven uit de bouwketen. Er worden bedragen aangeboden die bovengemiddeld hoog zijn of er worden werkzaamheden en materialen beschreven die helemaal niet nodig zijn voor het project. Deze kosten kunnen al snel in de duizenden euro’s lopen en dat wil je natuurlijk graag voorkomen. 

Heb je weinig kennis of ervaring met bouwkundige producten, diensten of processen en wil je graag hulp bij het selecteren van een eerlijke en complete offerte? Dimensions bouwadvies kan je helpen met het beoordelen en/of vergelijken van offertes voor jouw klus of project. Wij kunnen ook meedenken bij het definiëren van de offerteaanvraag zodat de aannemende partij een gedetailleerde en complete offerte kan opstellen. Neem gerust even contact op om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Wil je direct een offerte ontvangen?